Lawaaidemper Nederland

Lawaaidemper heeft zich tot doel gesteld samen met gecertificeerde verwerkers mensen te helpen die last hebben van een gehorig huis.
Zo heeft Lawaaidemper naast deze website de site www.gehorighuis.nl in het leven geroepen om alles over geluid en geluidsisolatie begrijpelijk te beschrijven.

Tevens is Lawaaidemper begonnen verwerkers te selecteren en zodanig te scholen dat ze het certificaat Lawaaidemper mogen voeren.
Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Warmteplan logo

Lawaaidemper is verbonden aan de Warmteplan groep gevestigd in Brummen

Warmteplan is op het gebied van geluidsisolatie en ruimte akoestiek al meer dan 15 jaar actief. (Er zijn op dit gebied heel veel brand- en geluidstesten in samenwerking met de gerenommeerde instituten gedaan).

Met Warmteplan als partner kunnen wij terugvallen op de ruime ervaring op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek.

Warmteplan B.V. houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren  verkopen en aanbrengen van produkten en constructies met een zo laag mogelijke milieubelasting, die een optimale bijdrage leveren aan een energiezuinig en gezond en comfortabel binnenklimaat.

 

Muur

Last van de naaste buren of hebben zij last van u?
Lawaaidemper heeft een uniek ontkoppeld voorzetwand systeem.   lees meer..

Plafond /Vloer

Ook zo'n last van de beneden of bovenburen?
Lawaaidemper heeft een aantal geluidsisolatie systemen voor de  vloer en of plafond... lees meer

 Gehorig huis

De website gehorighuis.nl helpt inzicht te krijgen in de diverse aspecten van geluid, het opsporen van mogelijke geluidlekken en welke verbeteringen er mogelijk zijn.